Sleva 15% na produkty značky NAIF při zadání kódu NAIF15

Univerzální ranhojič REST BAR

Krémy, balzámy, másla, oleje, masti, mýdla… Myslíte si, že mezi produkty v kategorii Péče o ruce vás už nic nemůže překvapit? 

Prosím seznamte se: Nikko b. REST BAR

Rest Bar je vosk, přesněji směs včelího vosku a pečujících olejů. Nabízí originální formu péče o suché a namáhané ruce. Hojí prasklinky na kůži, pomáhá lidem s ekzémy a dalšími kožními problémy. Uvnitř stylové krabičky vás čeká pevná vosková kostka. Vzhledem připomíná pralinku z bílé čokolády. Díky obsahu kakaového másla po čokoládě také příjemně voní. Přirozená jemná vůně použitých olejů nejlépe vynikne u neparfémované verze pouze se zeleným čajem. Druhou variantou, kterou firma Nikko b. vyrábí, je vosk s velmi neotřelým aroma vřesu.

IMG_4356

 

 

 

 

 

 

Voskem proti stresu

Samotná aplikace je úžasnou antistresovou činností. Kostku je třeba chvilku mnout a zahřívat v dlaních, tím se vosk povolí a vytvoří na kůži ochrannou vrstvu. Zmizí pocit suchosti, zároveň ale ruce nezůstávají mastné jako při použití čistých olejů, bambuckého másla apod. 

Pouze pro horolezce?

Nenechte se zmást etiketou, Rest Bar není určen pouze lezcům. Vosk využije každý, kdo trpí na suché nebo mozolnaté ruce. Oblíbili si ho sportovci i řemeslníci. Vosk Nikko b. si chválí také atopici a ekzematici. Není se čemu divit, Rest Bar obsahuje blahodárné, pro kůži prospěšné a vyživující oleje. 

A složení?

Základem je včelí vosk, který odlišuje toto mazadlo od ostatních krémů a tělových másel. Včelí vosk dává Rest Baru pevnost a formu. Pomáhá na pokožce vytvářet tenký film, díky tomu jsou ruce chráněny také při častém umývání nebo používání čisticích a dezinfekčních prostředků.

Originální receptura je tvořena mimo jiné “zázračným” arganovým olejem, který obsahuje velké množství vitamínu E. Arganový olej chrání kůži před volnými radikály, zvláčňuje ji a pomáhá hojit povrchová zranění. Podobně působí na kůži i kakaové máslo.

Jeden vosk na všechno

Multifunkční věci dneska frčí a Rest Bar rozhodně multifunkční je. Není nutné ho používat pouze na ruce. Výborně změkčuje suché lokty a ztvrdlou kůži na patách. Vzhledem k tomu, že neobsahuje vodu, je to skvělý parťák do mrazu a zachrání vás vždycky, když doma zapomenete balzám na rty.