Sleva 15% na produkty značky NAIF při zadání kódu NAIF15

Restart pro vaše vlasy SO’BiO étic

Je možné vyčerpané vlasy ošetřit, aby opět vypadaly krásně a daly se snadno upravit? Jak zároveň pečovat o planetu Zemi, abychom pro změnu zbytečně nevyčerpávali zase ji? Francouzská přírodní kosmetika SO’BiO étic přináší vyživující vlasovou péči s minimálním dopadem na životní prostředí. Testujeme SO’BiO étic Kondicionér s mandlovým mlékem a rýžovými proteiny

 

Prokázaná účinnost

Kondicionér je určen pro všechny typy vlasů, takže nemůžete udělat chybu. Má příjemnou krémovou texturu. SO’BiO étic na svých webových stránkách u produktů uvádí procenta účinnosti. Jde o prokázané výsledky testování. A kondicionér s mandlovým mlékem si stojí velmi dobře. 

 hebkost vlasů 64%
 snadné rozčesávání 61%
 lesk 71%
 pružnost 71%

 

Účinné látky: sladké mandle a rýžové proteiny

Čím si mě kondicionér SO’BiO étic získal na 101 %, je vůně. Aroma sladkých mandlí je jemné, přesto okouzlující. Rýžové proteiny posilují vlasy. Chrání vlasové vlákno před mechanickým i oxidačním poškozením. Díky proteinům získávají vlasy objem, přirozeně se lesknou. Vykazují antistatické účinky, tím brání elektrizování vlasů. 

Další plusové body dostává SO’BiO étic za to, že nejen mandle a rýže, ale celých 98 % použitých surovin pochází z přírody. Rostlinného původu je dokonce i obal!

IMG_7612 

 

Kondicionér SO’BiO étic je produkt 3v1

A to nejlepší na konec… Složení kondicionéru umožňuje více způsobů použití. Sami si zvolíte podle toho, kolik máte času nebo kolik péče chcete svým vlasům momentálně dopřát. 

 

Klasická pětiminutovka

Vlasy umyjte šamponem jako obvykle. Do vlhkých vlasů vmasírujte po celé jejich délce kondicionér a nechte minutku až dvě působit. Důkladně opláchněte a je to. Vlasy budou hladké a snadno je rozčešete.

 

Desetiminutová péče s vlasovou maskou

Kondicionér SO’BiO étic využijete i jako vyživující a hydratační masku. Je to opravdu snadné a nepotřebujete žádné další přípravky. Jednoduše necháte kondicionér po nanesení působit déle. Během pěti až deseti minut se vlasy dosytí, získají pružnost a objem. Následně stačí dobře umýt. Pocit hedvábných vlasů stojí za to!

 

Low poo - mytí na minutu

Low poo zní složitě, ve skutečnosti třetí možnost použití kondicionéru SO’BiO étic neznamená nic jiného, než pouhé mytí vlasů šetrným a ekologickým způsobem (to znamená žádné parabeny, silikony a sulfáty... ). Vlasy si pomocí kondicionéru umyjete stejně jako šamponem. To je skvělé na cestách, kdy s sebou vezete jen jednu věc nebo pro minimalisty, kteří nechtějí mít poličky ve sprše přeplněné. Pro všechny ostatní vyrábí SO’BiO étic šampon stejné řady.

Ať už je pro vás používání kondicionéru rutinou nebo bychom ho u vás v koupelně zatím hledali marně, SO’BiO étic má ambice stát se absolutně nepostradatelným pomocníkem.