Sleva 15% na produkty značky NAIF při zadání kódu NAIF15

Oční stíny z bambusu? ZAO!

Pořídit si oční stíny je skvělé. Máte radost z nového odstínu a užíváte si to. Pořídit si oční stíny od francouzské firmy ZAO je ale mnohem víc... 

Přírodní líčidla ZAO poznáte mezi ostatními na první pohled. Jejich obalová filozofie je naprosto originální a nezaměnitelná. Hlavní roli hraje bambus. Nejen oční stíny, ale i make-upy nebo rtěnky jsou baleny v luxusním znovunaplnitelném bambusovém obalu. 

 oční stíny Zao

Ekologicky, ekonomicky, esteticky

Podstatnou část ceny kosmetických výrobků tvoří obal. Systém znovunaplnitelných obalů pomáhá šetřit mnoho zdrojů, ať už firmě nebo konečnému zákazníkovi. Náhradní náplně jsou znatelně levnější. Po spotřebování odstínu si jednoduše vyberete nový, který si uložíte do svého původního obalu. A tak stále dokola. Bambusové obaly jsou odolné, s praktickým magnetickým zavíráním. Zvládnou v pohodě nošení v kabelce i kdejaký pád, mohou vám vydržet opravdu věky. A jsou jednoduše krásné.

 

Bambus = dlouhověkost

Bambus zvolila firma ZAO jako svůj hlavní zdroj pro jeho výjimečnou rychlost růstu. Bambusový prášek najdete i ve složení. Ingredience jsou vůbec dost překvapivé: slída, kukuřičný škrob, rýžový prášek, zázvor... Výroba očních stínů je, zdá se, úplná alchymie. Každopádně 100 % složek je přírodního původu. ZAO garantuje, že jejich výrobky neobsahují ropné deriváty, syntetické konzervační látky ani parabeny. A samozřejmě nejsou testovány na zvířatech.

 

Testujeme za vás

Stíny ZAO mají velmi jemnou texturu, která krásně přilne na víčko. Snadno se roztírají a vypadají přirozeně. Jsem naprosto spokojená s pigmentací i s jejich výdrží, na konci pracovního dne jsou stíny stále rovnoměrně nanesené a oči neztrácí jiskru. Pokud máte stejně jako já citlivější oči, nemusíte se bát, stíny ZAO jsou dobrá volba i pro vás. Díky netoxickému složení jsem nepociťovala žádné svědění nebo pálení, a to ani při celodenním nalíčení.  

Stíny ZAO rozhodně umí oči rozzářit a dodají vašemu pohledu hloubku. Vybírat můžete z třpytivých i matných odstínů. Pokud jste zvyklé stínovat nebo rády experimentujete se širší škálou barev doporučuji Bambusovou paletku s 10 perleťovými očními stíny. Součástí je i kvalitní oboustranný štěteček. 

 

DIY paletka

Dalším tipem je praktická magnetická paletka se zrcátkem, kam si můžete poskládat vše potřebné k líčení. Neustále ji můžete obměňovat podle toho, jak se v průběhu času vyvíjí váš styl i potřeby. Stíny, pudr nebo make-up? Je jen na vás, jak bude paletka vypadat.