Sleva 15% na produkty značky NAIF při zadání kódu NAIF15

Mandarinkové povzbuzení do upršených dní

Větráme sklady. Vytváříme místo pro novinky. A rozdáváme slevy...

Karta padla na rakouskou kosmetiku STYX. A tak ji můžete na BioKate.cz nyní pořídit až s 34% slevou. Máme od nich fajnové mazání a sprchové gely všech možných vůní. Firma STYX je na trhu již od roku 1965. Za dobu své existence posbírala mnoho zkušeností. Neustále se snaží propojovat tradiční receptury s nejmodernějšími poznatky a technologiemi. 

IMG_1796b 

Firemní zásady mají na jedničku

Svou filozofií jsou nám hodně blízcí a splňují kritéria naší představy o zodpovědné firmě. STYX vyrábí kvalitní certifikovanou přírodní kosmetiku. Suroviny pro výrobu získává z ekologického zemědělství nebo využívá divoce rostoucí byliny. Z přírodních zdrojů pochází i veškeré pomocné látky, které jsou pro výrobu kosmetiky třeba (např. tenzidy nebo emulgátory). Používané konzervanty schvaluje Rakouský potravinový kodex i pro konzervování potravin. Takže co můžu sníst, můžu i v klidu mazat na tělo… Kosmetika není testovaná na zvířatech, obaly jsou recyklovatelné. Zásadní je regionálnost. Co se týká energií, tak STYX frčí na vodu, vítr, slunce, geotermální energii a biomasu.

 

Ideální podzimní mazání povzbudí

Pro bližší seznámení jsem vybrala mandarinkový tělový krém. Pro upršené podzimní dny je jako dělaný. Pozitivní oranžová se na mě směje z nočního stolku a už tím mi zvedá náladu. A co teprve ta vůně! O mandarinkové silici víme, že působí pozitivně při depresivních a úzkostných stavech. Rozhání melancholii, která nás může během přechodu do tmavší a chladnější části roku přepadat. Jednoduše dodává optimismus, hravost a energii. To teď, myslím, potřebujeme všichni...

 

O pokožku pečuje řada bio olejů 

Kombinace bambuckého másla s jojobovým, sojovým, olivovým, a dokonce makadamiovým olejem zaručuje pokožce komplexní péči a hloubkovou hydrataci. Suchá, šupinatá kůže nemá šanci. Použité oleje jsou samozřejmě bio. Mandarinka STYX nedělá rozdíly mezi typy pleti. Můžete si s ním mazat kde co, je vhodný pro péči o celé tělo. A to každodenně. 

IMG_1799a 

Vybírejte i z dalších druhů krémů

Tělové krémy STYX jsou dostupné ve dvou velikostech 50 a 200 ml. Kdo nefandí mandarinkám může zkusit Jablko a kiwi, Mango, Kokos s vanilkou, Levanduli s citronem, Aloe vera, Sheabutter nebo Granátové jablko... No, nejsem si úplně jistá, zda jsem vám o těch dalších „příchutích“ měla říkat. Bojím se, že teď nebudete vědět, který krém vybrat.