Sleva 15% na produkty značky NAIF při zadání kódu NAIF15

Tipy pro Ježíška

Do Štědrého dne nezbývá mnoho času. Možná máte již vše nachystáno, připraveno a zabaleno. Ale možná ještě nějaká ta drobnost chybí. Inspirujte se na poslední chvíli naším vánočním výběrem. Přírodní kosmetika potěší nejen pod stromečkem. A třeba si vyhlídnete i něco pro sebe...

Dcerám, maminkám, babičkám 

Luxusní bambusová paletka rtěnek pro ženy mnoha tváří. Vykouzlíte s ní neodolatelné rty pro každou příležitost. Přirozené denní líčení i dramatické večerní efekty. Bambusový obal je krásný a praktický zároveň. Později si ji můžete znovu naplnit, součástí balení je také štěteček. Další znovuplnitelné zázraky pod stromeček od ZAO hledejte tady...

Modré z nebe jste darovali už loni, hm, a co takhle růžové? Růžové z nebe je hydratační sérum od brněnské přírodní kosmetiky Anela. Určitě s ním neuděláte chybu, kromě poetického názvu je vhodný pro všechny typy pleti. Tím myslím opravdu pro všechny, a to včetně té nejcitlivější. Hydratuje, vyhlazuje a příjemně voní po lípě. 

Mužská záležitost

Pro chlapské ruce plné mozolů a oděrek jsou jako dělané vosky na ruce Nikko b. Pečují o ruce, pomáhají je chránit, ale nezanechávají kůži mastnou. Ideál do zimy a mrazu. Takže řemeslníci, lezci, muzikanti, sportovci mažte se! Skladem jsou malé i XXL, voňavé i čisté bez aroma.

Kdo má rád úhledné dárkové sady určitě zvolí balíčky francouzské značky Florame. Toaletní vodu a sprchový šampon 2v1 muži jistě využijí. Navíc darujete kosmetiku přátelskou k člověku i přírodě. Syntetická parfemace u Florame rozhodně nehrozí. Jejich toaletní vody jsou tvořeny čistě pomocí přírodních éterických olejů. Dobrodružná vůně citrusů, koření a exotického dřeva osvěží mužské smysly.

Soaphoria Revoludeo je krémový deodorant v kartonové tubě. Splňuje všechno, co dobrý deodorant má – účinně chrání proti pocení a nepříjemnému zápachu, nezabraňuje pokožce v dýchání a vůně se uvolňuje podle tělesné aktivity. Navíc nemastí a nelepí! Pro skutečného getlemana a charismatického muže dobrá volba.

Milé maličkosti 

 Krásnou drobností může být ručně vyráběná keramická destička od Nobilis Tilia. V balíčku s vybraným éterickým olejem potěší všechny milovníky vůní. „Příruční aromalampička“ se vejde kamkoliv a je bezpečná i v dosahu dětí. Zkuste ji oboustrannou lepicí páskou připevnit na palubní desku auta. Přírodní aromaterapeutická lékárna, pak jezdí všude s vámi.

Tip navíc: Pro vánoční období se skvěle hodí éterické olejíčky mandarinka, hřebíček nebo borovice, které vás příjemně svátečně naladí. 

Šumivou koupel zbožňují děti, malé i velké. A dospěláci si ji zamilují taky, hned jak ji vyzkouší. Bublinky hladí kůži a šumění vás přinutí konečně vypnout hlavu a jen tak si užívat. Kdo namítne, že nemá doma vanu, napustí kýbl, lavor nebo hrnec a šumí taky...

Balzám na rty s výmluvným názvem Úsměv je skvělým dárečkem pro kamarádky. Exotická vůně kokosu a manga připomene letní dny a vykouzlí opravdové úsměvy. Balzám je plný vyživujících olejů a kamarádí se i s rtěnkou. 

 

IMG_2161 (3)