Sleva 15% na produkty značky NAIF při zadání kódu NAIF15

5 parťáků, bez kterých se v létě neobejdete

Barvy, barvy, barvy...

Léto je plné barev! Hravé a veselé barvičky dopřejte i svým nehtům. Co třeba karmínově růžová inspirovaná šťavnatým ovocem Dragon Fruit? Veganské laky na nehty Handmade Beauty umí být krásné i bez nejjedovatější chemie. 7-free v jejich názvu znamená, že toluen, formaldehyd, formaldehydovou pryskyřici, dibuthylftalát, syntetický kafr, xylen a parabeny pouštíme k vodě!

 

Na slunění připraveni

Další letní nezbytností je aktivátor opálení Bronztone. Zní to vědecky, ale zas taková věda to není. Soaphoria Bronztone kombinuje domácí a exotické oleje, které připraví kůži na slunění. Pečující oleje podporují tvorbu kožního barviva melaninu, který chrání pokožku. Kůže není po pobytu na slunci vysušená, předejdete nechtěnému spálení a nachytaný bronz vám zaručeně dlouho vydrží.

Bronztone 

Zdravé opalování 

Pokud budete trávit léto na slunci, neobejdete se také bez ochranného krému. Aktivátor kůži opečovává, ale vysoký UV faktor nemá. Opalovací mléko Lavera obsahuje minerální filtry pro ochranu před UVA i UVB slunečním zářením. Funguje okamžitě a lehce se roztírá. Spolehlivě chrání pokožku bez nepříjemných chemických parfémů, takže děti a extrémně citlivé můžete mazat také. 

 Opalování s Laverou

Pohoda bez štípanců

U vody, u táboráku i pod stanem často sdílíme zážitky s otravným hmyzem. Na přírodu pojďte přírodou! Namažte si za uši (za krk, na zápěstí), že na komáry platí Soaphoria Mosquito. 100 % přírodní univerzální balzám hmyzákům nevoní, ale vám bude určitě. Voňatka, levandule a rozmarýn svým repelentním účinkem poskytují dlouhodobou ochranu před nezvanými návštěvníky. Komáři se můžou jít bodnout…

 

Navoň se radostí!

V letních měsících je radost ze života cítit ve vzduchu. Teplo a dovolenkový režim prostoupí všední dny a cítíme se prostě jinak, jsme uvolnění a naplnění optimismem. Tyto energie ještě více podpoříme pomocí aromaterapeutické směsi sladkého pomeranče a jasmínu. A až se zima zeptá, vzpomínky na letní dny budou uschované v synergické směsi Radost ze života.